Flower challenge

2016/03/27

Ismét eltel két hét (repül az idő), így itt az ideje egy újabb kihívásnak a The Studio Challenges blogon. A mostani feladat nagyon egyszerű, hiszen csak annyi kikötés van, hogy virág legyen az oldalon. Lehet bármilyen dekorációselem, papír, kivágat bármi, csak legalább egy virág elem jelenjen meg az oldalon. Azt hiszem ez most nagyon aktuális téma, így senkinek nem okozhat nehézséget. ;-) Határidő április 10.
Én egy múlt hétvégén készült képet scrappeltem meg. Elszöktünk a párommal a világ elől az olasz tengerpartra egy hétvégére. Letettük a telefont, kikapcsoltuk az internetet és élveztük a tavaszi napsütést, finom tengeri ételeket és egymás társaságát. Azt hiszem néha már észre sem vesszük, mennyire a kezünkhöz nőtt a telefon és mennyire nem is figyelünk egymásra. Nagyon felszabadító érzés volt a social mediatól távol tölteni ezt a pára napot, ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd, hogy szakadjon le néha az internetről... semmiről nem fog lemaradni. ;-)
Az oldalhoz a Little Things kitet használtam a like for ever kit klubtól. Imádom ezt a csodaszép My Mind's Eye On trend 2 kollekciót, csodaszép! :-) Az oldal alapja a 4" kártyák voltak, majd akril formákkal, chipboarddal, matricákkal, miltonokkal és enamel formákkal díszítettem. A végén sima fekete cérnával körbevarrtam a kompozíció. :)

###

It's time for new challenge on The Studio Challenges blog. Today's challenge is flowers. As spring is in the air, we challenge you to use flowers on your layouts, anyway, anyhow! March's challenge entries ends 10th April.
Last weekend we had a wonderful time in Italy with my fiancé. We just wanted to hide from the world and be together a bit. Switch off the telephone and internet and enjoy the sunshine, sea food and each other. These early days of spring are so sweet, we really loved every minutes of the weekend. Sometimes you just have to switch off and focus on the real life not the virtual social media life...
I wanted to create as shiny, bright, spring layout as it was our time. I used My Mind's Eye On trend 2 collection what perfectly match the theme. The goodies are from the like for ever Little Things kit. I am in love with every piece, just simply gorgeous. In the end I stitched around the page with normal black thread.







A végére még néhány fénykép az On trend 2 díszítőelemekről. ;-)
In the end my gorgeous goodies by My Mind's Eye On trend 2.  


Köszönöm, hogy benéztél!
Thanks for stopping by!
Flóra

Post a Comment